BTC: n kärsimä likviditeettikriisi alkaa lyödä Ethereumia ETH-pörssin varausten sulaessa 20%

CryptoQuant-analyysiyrityksen johtaja Ki Young Ju on havainnut Ethereumin huomattavan ulosvirtauksen salauksenvaihdosta.

Hän totesi, että Ethereumin markkinat saattavat kohdata likviditeettikriisiä, joka on jo iskenyt Bitcoiniin.

„ETH: n likviditeettikriisi näyttää olevan täällä“

Ki Young Ju on jakanut tietoja suurista Ethereumin ulosvirtauksista salauksenvaihdoista. Hän on twiitannut, että toukokuusta 2020 lähtien ETH: n määrä digitaalisessa vaihdossa on vähentynyt kaksikymmentä prosenttia.

Sama asia tapahtuu jo Bitcoinille, hän kirjoitti, kun BTC: n määrä pörsseissä on laskenut 31 prosenttia helmikuusta 2020 lähtien.

ETH

Nämä tiedot ETH: n nostoista kaupankäyntialustoilta on myös jaettu Glassnode -analyysiyrityksellä.

Viimeisimmän twiittinsä mukaan ETH-vaihtovirta (yhden päivän MA) on nyt saavuttanut neljän kuukauden korkeimman ja on 42607.586 kolikkoa.

ETH

Samaan aikaan aktiivisten ETH-osoitteiden määrä on kasvanut 8,3 prosenttia viimeisten 24 tunnin aikana. Uusien ETH-lompakoiden määrä on saavuttanut 9 kuukauden korkeimman arvon Glassnode-tietojen mukaan.

Aikaisemmin raportteja Bitcoinin likviditeettikriisistä on tullut myös muilta yrityksiltä. Iso-Britanniassa sijaitsevan pörssin CoinCorner toimitusjohtaja Danny Scott ja erityisesti Skew-analyysitiimi.

MicroStrategy ja Grayscale keräsivät viime vuonna suuren määrän Bitcoinia, mikä on lisännyt myös digitaaliseen pörssiin tallennetun Bitcoinin vähenemistä. Harmaasävy on myös ostanut suuria määriä Ethereumia.

Ethereum nousee 1152 dollarin tasolle

Aiemmin tänään, toiseksi suurin kryptovaluutta, ETH, nousi 1,152 dollarin hintamerkkiin, jota ei ollut nähty tammikuun 2018 alusta lähtien, ennen kuin ETH saavutti kaikkien aikojensa huipputason, 1358 dollaria, 15. tammikuuta 2018.

3. tammikuuta 2021 Ethereum ylitti 800 dollarin tason ja nousi korkeammaksi melkein 950 dollariin, mutta näytti sitten pienen vetovoiman.

Kirjoitushetkellä ETH on 939 dollaria.

ETH

Max Keiser prédit que Ray Dalio investira bientôt dans Bitcoin
Changelly annuncia il vincitore del concorso di criptovaluta