Ethereum 2.0 går live med lanceringen af ​​Beacon Chain

Ethereum 2.0 går live med lanceringen af ​​Beacon Chain

Den efterlængte netværksopgradering til Ethereum er lige lanceret. Her er hvad du har brug for at vide.

  • Ethereum 2.0, den meget forventede opgradering til Ethereum-netværket, er lanceret i dag.
  • Fase 0, også kendt som Beacon Chain, er den første fase af denne lancering.
  • Beacon Chain introducerer Ethereum-netværks bevis for indsats.

Det første trin i Ethereum 2.0 – den massive opgradering, der skulle revolutionere Ethereum-netværket – kom live kl. 12:00 UTC i dag.

Ethereum 2.0-opgraderingen lover at foretage flere store forbedringer af Ethereum-netværket, herunder introduktionen af ​​en proof-of-stake-mekanisme, der skal løse nogle af Ethereums Bitcoin Code langvarige skalerbarhedsproblemer. Og i dag er den første store del af Ethereum 2.0-opgraderingen – kendt som fase 0 – blevet lanceret.

„Det er et godt bevis på Ethereum-samfundet,“ sagde Vitalik Buterin, grundlægger af Ethereum, i dag inden lanceringen. Bagefter tilføjede han: „Tillykke med lanceringen alle!“

”Nøglen til helbredet ved denne ting er, at vi ser deltagelse over to tredjedele,” sagde Danny Ryan, kerneforsker ved Ethereum Foundation, om livestream Ethereum 2.0. Han påpegede, at der ikke vil være en blok før slot 1, og at blockchain vil se finalitet i slutningen af ​​den tredje periode (ca. en halv time efter lanceringen). Du kan se fremskridtene her.

”Jeg er som hyped, det er fire om morgenen, og jeg er hyped,” sagde Ryan og tilføjede, “Vi fik alle metrics op, og jeg er meget begejstret. Jeg er meget sikker på lanceringen, men hvis noget går galt, er jeg meget sikker på ingeniørens evne til at ordne det. ”

Men han erkendte, at det har længe været kommet. „Vi troede, at vi skulle lancere i december sidste år,“ sagde han og tilføjede, „Det har været en rejse.“

Den første godkendte blok oprettet af en validator var slot 1. Den person, der validerede den, underskrev den, „Mr F var her.“ Deltagere i livestream spekulerede i, hvad dette kunne betyde. Den fjerde blok blev underskrevet, „Velkommen til den nye begyndelse.“

Hudson Jameson præciserede senere, at det ikke var en Arrested Development-reference, men at den har to betydninger. „For ordens skyld: Mr. F er en henvisning til dronning og Vitaliks autograf til dem,“ twitrede han.

Lanceringen af ​​fyrkæden er nu bekræftet. Der er mere end 21.000 aktive validatorer på netværket, og hver epoke ser en succesrate på over 80%. Imidlertid savnes blokke regelmæssigt af validatorer.

Hvad er Ethereum 2.0?

Denne lancering er fase 0 i Ethereum 2.0-opgraderingen, og den introducerer Beacon Chain.

Ifølge Ethereum-webstedet vil ”The Beacon Chain introducere et bevis på stake til Ethereum. Dette er en ny måde for dig at hjælpe med at beskytte Ethereum. ”

„Det lægger grunden til et nyt hjem for ethereum, der er skalerbart, mere sikkert og mere bæredygtigt,“ sagde Ryan i livestream.

Her refererer bevis for indsats til konceptet, hvor en person kan udvinde eller validere transaktioner på Ethereum-netværket, hvis han eller hun har – eller har sat – en vis mængde Ethereum. Brugere skal indsætte i alt mindst 32 Ethereum ($ 19.000) for at validere transaktioner.

Ifølge Glassnode er der indtil nu sat næsten 900.000 Ethereum, hvilket er langt over det minimumsbeløb, der kræves for fase 0.

Det håber, at jo flere mennesker, der deltager i Ethereums nye proof-of-stake-netværk, jo sikrere bliver netværket. Bortset fra den åbenlyse kendsgerning, vil brugerne være utilbørlige til at angribe et netværk, de er sat i, dette er også fordi Beacon Chain til sidst tilfældigt vil tildele stakers til at validere shard-kæder.

Bitcoin hits crucial levels – but could still crash to $ 16K
Coinbase zegt dat het Brokered Microstrategy’s Influential $425 Miljoen Bitcoin koopt.